All for Joomla All for Webmasters

Гуми

Нови / Половни

Долгогодишно искуство во оваа професија и големата желба да бидеме присутни во родното место, за да го дадеме вистинскиот напор, не принудува дека и тука ние можеме да ги докажеме нашите способности. Затоа, ние сме должни, во континуитет, и веруваме дека нашите препораки ќе се прошират во проджба на квалитетни производи

Гуми нови и половни:

  • За автомобили
  • За камиони
  • За трактори
  • За багери

11.jpg 12.jpg 14.jpg gumi.jpg gumi1.jpg gumi10.jpg gumi11.jpg gumi2.jpg gumi3.jpg gumi4.jpg gumi5.jpg gumi6.jpg gumi7.jpg gumi8.jpg gumi9.jpg

lato logo nalt

ИНТЕР ПЛАЦ ДООЕЛ 
ул. Антон Попов ббр
1000, Скопје

icon-937080 640+389 2 2531 702 | +389 70 206 116

Ние постоиме за Вас!Контактирајте не

ТВ, Аудио Компјутер
icon-937080 640+389 72 210 253
Фриго и шпорети
icon-937080 640+389 71 381 053
Плац Гуми
icon-937080 640+389 70 386 776
Гуми
icon-937080 640+389 71 381 052