All for Joomla All for Webmasters

Контакт

Стапете во Контакт

Почитувани посетители, Ви благодариме што не посетивте.. За сите информации можете слободно да не контактирате на некој од нашите тел. броеви.

Посетете не

ул. Антон Попов бб
1000, Скопје ( до Агросервис)

Јавете се

+389 02 2531 702
+389 70 206 116

Испратете порака

interplac1@gmail.com
interplac1@gmail.com

Останати информации
ТВ, Аудио Компјутер
+389 72 210 253
Фриго и шпорети
+389 71 381 053
Плац Гуми
+389 70 386 776
Гуми
+389 71 381 052

Испратете Порака

Доколку не сте во можност испратете порака и ние ке Ве контактираме веднаш штом го добиеме Вашиот е-маил.

lato logo nalt

ИНТЕР ПЛАЦ ДООЕЛ 
ул. Антон Попов ббр
1000, Скопје

icon-937080 640+389 2 2531 702 | +389 70 206 116

Ние постоиме за Вас!Контактирајте не

ТВ, Аудио Компјутер
icon-937080 640+389 72 210 253
Фриго и шпорети
icon-937080 640+389 71 381 053
Плац Гуми
icon-937080 640+389 70 386 776
Гуми
icon-937080 640+389 71 381 052