All for Joomla All for Webmasters

Бела Техника

Поволни производи на Бела Техника

 • Фрижидери
 • Шпорети
 • Машини за перење
 • Машини за сушење
 • Машини за садови
 • Правосмукалки
 • Кафемати/кафе машини
 • Миксери
 • Тостери
 • Соковници
 
           
 • Блендери
 • Пегли
 • Фенови за коса
 • Електрични бокали
 • Скари
 • Телевизори
 • Звучници
 • Мобилни телефони
 • Таблети
 • Лаптопи
 

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 8.jpg 9-1.jpg belate13.jpg belate14.jpg belate15.jpg belate16.jpg belate7.jpg belateh10.jpg belateh11.jpg belateh12.jpg belateh2.jpg belateh3.jpg belateh4.jpg belateh5.jpg belateh6.jpg belateh9.jpg viber_image_2019-09-03_13-55-25.jpg

lato logo nalt

ИНТЕР ПЛАЦ ДООЕЛ 
ул. Антон Попов ббр
1000, Скопје

icon-937080 640+389 2 2531 702 | +389 70 206 116

Ние постоиме за Вас!Контактирајте не

ТВ, Аудио Компјутер
icon-937080 640+389 72 210 253
Фриго и шпорети
icon-937080 640+389 71 381 053
Плац Гуми
icon-937080 640+389 70 386 776
Гуми
icon-937080 640+389 71 381 052